Träumerei of bright stars

 
Baby, the stars shine bright öppnade för reservationer på ett av deras nya print "Träumerei of bright stars" igår. Jag blev helt förälskad i deras nya jul print och har haft funderingar på om jag skulle reservera en eller inte, men eftersom jag åker till Italien imorgon så har jag beslutat mig för att vänta och se om det finns någon kvar när jag kommer hem. Men är den inte för underbar!

* bild tagen från btssb's hemsida *
 

Höst


Det börjar bli riktigt kyligt här uppe i norr nu, någon enstaka grad över noll på dagarna och under noll på nätterna. Frost på morgonen och frost på kvällen, någon dag med några snöflingor och några dagar med sol. Även om hösten kan vara deprimerande mörk så är den ändå vacker, för nu får man krypa ner under en filt med en varm kopp te och mysa på dagarna och kvällarna. Bjuder er på en "höst-aktig" bild tagen i Japan (egentligen tagen på dimmig sommardag uppe i de japanska bergen)
 

Snart ett paket påväg!

 
Lyckades i sista sekund efter att jag upptäckt att någon bjudit över mitt max bud skicka iväg ett mail till min shopping service att höja maxbudet, vilket resulterade i att jag vann sista auktionen jag budat på! Så snart är denna väska på bilden och även massa andra underbara grejer på väg hem till mig! Skuttade runt några minuter av glädje då jag såg att jag vunnit (trodde jag skulle förlora auktionen). Jag hoppas bara att grejerna hinner till shopping servicen och attde hinner skicka så att jag hinner få allt innan jag åker till Italien nästa vecka! Är lite smått orolig.

*bilden är tagen ifrån den auktion jag budade på, så bilden tillhör säljaren*
 

Saknar Japan!

 
Har små planer på att åka tillbaka till Japan nästa sommar, och när man sitter i sådanna funderingar så minns man allt roligt som man har haft där. Inte minst av allt saknar jag nog mina "små systrar" mest. Galna, men söta! Jag är så glad över att jag valde den familj jag gjorde, fastän jag hade funderat på att välja en annan eftersom i den här familjen fanns det inte mamma. Men att vara därborta och få uppleva hur lilla Yuri (hon till vänster) fick börja skolan, att få vara deras "stora syster", att de sedan fick en mamma (pappan och hans fästmö som jag tror blev förlovade när jag var där, gifte sig någon vecka innan jag åkte hem) och hur kul jag och hon hade, delade hemligheter, pratade om skillnaden mellan Japan och Sverige, mat osv. 

Vill verkligen tillbaka!!
 

Inköp

 
 
Har varit sjuk den senaste veckan, jag har knappt haft någon ork alls med att göra saker. Men har under de senaste två veckorna fixat ihop en order till min shopping service, där bland några av sakerna vars auktion jag har vunnit är några bilder från min favorit "konstnär" eller vad man nu ska kalla henne, Imai Kira. Jag längtar verkligen tills jag får dem så att jag kan sätta upp dem i mitt rum!
 
*bilden ovan är tagen från google, gjord av Imai kira*

Bilder från förra veckans träff - forts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kunde inte låta bli att använda min Milky Planet från Angelic Pretty, den är så underbar!
 
 

Bilder från förra veckans träff

 

 
 
 
 
 
 
Här är bilder på de tjejer som kom, förhoppningsvis blir det någon till träff innan året tar slut!