Äta liiiite nyttigare....kanske

 
 
Har börjat försöka äta lite nyttigare på fika rasterna på jobbet, så numera blir det mer av frukt och bär än onyttigheter! Idag blev det några jordgubbar, några blåbär, en banan och lite yoghurt till. Smarrig blandning och ganska så nyttig dessutom!

söndags outfit

 
Dagens outfit! måste verkligen börja använda den här op:n mer, den är så fin!
 

Myskväll med kompis

 
 
Hade bestämt med en kompis att hitta på något ikväll så jag gjorde ett snabbombyte till lite mer mys kläder. Vi for på ica maxi och köpte mineralvatten och en superstor ostkrokspåse! Efter vi kom tillbaka från ica maxi så såg vi monsters university (som var jätte bra!) medans vi åt våra ostkrokar, det blev en jätte mysig kväll!
 

Ledig från jobbet

 
Idag var jag ledig från jobbet så då passade jag på att prova mina nya kläder! Blev jätte glad då både blusen och skorna passade jätte bra till min milky planet jsk eftersom det var mest på grund av den jag köpte dom. 

Paket-dags!


Efter en hårt arbetad och stressig sommar tyckte jag det var dags att ge mig själv en liten belöning!
Det blev en hel del rosa, men nu kanske jag iallafall kan få bättre form på kjolarna med min nya underkjol. Allt som allt blev det en blus, en underkjol, två väskor, ett par skor, en matlåda, en mugg och ett kortspel och allt är från märket Angelic Pretty.