Äntligen!

 
 
Im dreaming of a pink christmas~ not like the ones I used to know~

Jag köpte en morgonrock från PINK och fick en filt från PINK på köpet, sedan köpe jag även två pyjamas tröjor och ett pyjamas set med byxor och linne och då fick jag även et par tofflor på köpet!

Lycka!

Ica ringde just mig och berättade att mitt paket har hittats! Och att jag kan komma och hämta ut det! Wiiiiee är jätte glad!!!

suck..posten

 
Jag fick en avi i torsdags om att jag missat leveransen och att jag kunde hämta mitt paket på närmasta postuthämnings ställe. I lördags åkte jag för att hämta ut mitt paket, men de kunde inte hitta det så de trodde att det skulle komma på måndagen. Så jag åkte dit igår för att hämta ut mitt paket MEN! det fanns inte där! De på ica försökte få tag på posten och till slut så fick jag bara uppmaningen att ringa numret på avin, vilket jag gjorde så fort jag kommit hem.... Kom inte fram, det enda jag fick veta var att en telefonröst berättade för mig exakt vad jag hade läst på posten.se om vars mitt paket skulle befinna sig. Just precis i detta ögonblick "transporteras" mitt paket...det har den gjort sedan i torsdags! Är bara lagomt less på posten! 

Jag hoppas verkligen att jag får tag på paketet snart...helst innan jul!

Ursäkta att jag klagar, men blir bara så less!

*bilden är elakt snodd från google*
 

På norrländska!?

 
 
Älskar årets "julkalender" från Cyberphoto! Har ni kollat in dagens? annars så kan ni kika på videon ovan! Om man sedan går in på www.cyberphoto.se/filmjul så kan man tävla om riktigt awesome prylar! Eller så kan man kanske våga använda dagens movielover-deal, det är en riktigt bra kamera faktiskt!

*Jag skulle helt klart ha tävlat...om jag fick...men! får istället packa din vinst om du vinner och det är ju inte heller så dåligt ;) *

Två luckor senare

 
Gårdagens lucka var shea body whip och dagens var mango cleanse gel, längtar tills nästa lucka!

Imorgon blir ska jag på julbord med jobbet! Vet inte alls vad jag ska ha på mig! Haha jag är alltid lika dålig på att planera, antaligen kommer jag vara uppe nu i natt och panik tvätta någonting som skulle kunna fungera att ha på sig imorgon.
 

Istället för choklad

 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att jag har hjälpt farmor att flytta i en månad, innan jag började jobbet igen fick jag till min stora överraskning en present/tidig julklapp som tack för all hjälp! Jag hade inte förväntat mig någonting alls och helt plötsligt så har man fått "24 dagar av lycka", dvs The Body Shop's julkalender! Inte nog med det, mamma (som hade hjälpt farmor hitta något åt mig) berättar att hon hade registrerat mig som medlem och då hon gjorde det så kom man upp i tillräckligt mycket eller att man fick det då man registerade sig, så jag får en gratis provsminkning på The Body Shop! 

Inte heller fick man ta sina bilder ifred! Lilla Alva ville vara med på nästan varenda bild. Men hon är så söt så man inte kan bli arg.

Jag har hunnit öppna alla sju luckor, några produkter är redan använda! Idag fick jag två ansiktsmasker.

Mysig liten hårboll

 
 
Medans jag fotade bilder till förra inlägget så ville Alva göra mig sällskap, eftersom hon var så söt var jag nästan bara tvungen att fota henne också!
 

Senaste go'bitarna

 
Det jag har hunnit få hem är två hårsnoddar och en tändare i form av en chokladbit. Även om jag inte röker kan det vara bra att äga en liten tändare och varför inte köpa en söt när man väl ska köpa en! Jag har även några till saker på väg, men då det snart är jul tar det väldigt länge för dem att komma fram...om de ens kommer alls.