Melody Toys

 
 
Ett av Angelic Prettys nya prints. Jag är inte helt överförtjust i det deras nya print, den känns lite för mycket för mig. Men headbowen tyckte jag om den var lite cool!

what?!

Jag kollade igenom lite auktioner på mbok idag och det är lika roligt varje gång att klicka "översätt" man får de mest bisarra meningarna ibland! Så jag tänkte dela med mig lite av det jag hittade idag!


"du kommer nyhet som genom köp av ¥ 21.000 eller mer. Det fick det att bli 23 november. För fotografering, har vi öppnar, men används inte! Det är mycket söt det finns en logotyp AngelicPretty även på botten av en kopp!"

"När jag relaterar till gamla kläder hemma eller spara på din förståelse, (__) m m. Jag hoppas i 3N (- ∀ -) ofta förtida uppsägning är ett snabbt beslut välkomnande tack för att presentera budgeten från frågan kolonnen och en ('∀ `en) Det är de män och kvinnor som bjuder OK, men (+ _ +) oroliga uppsägning, sedan länge försvunna, lata post missriktad ilska, hänsynslös första gången efter en lyckad bud, etc. Det finns arbete och liv"

" Vi söker tillbehörs tillverkning av systemet ☆ Lolita (* ^ ^ *) en efter en utställning Om du är på humör för att varna vänligen registrera (^ ω ^) mellanhavanden metod finns det en gräns för"
 
"Om du har några frågor, vänd."
 
"Man tror därför att det är en begränsad sak, att det är en sak full! 
Därför att de inte använder oss "
 
"Den som söker livlig kontakt vid tidpunkten för transaktionen Vänligen avstå du kan smaka och färg skiljer sig från den äkta varan, eftersom den är bärbar kamera skjuter ett fel kan visas sällan utskick kostnad, återbetalas, brist på vår risk "
 
"stjärnor, månen och Shironeko-chan, katten i svart silhuett fluffig ridning på månen kan emblem tre uppsättningar mystiska söt är söt även om brytning av koordinater kan sätta på eller en veranda väska"
 
"Det var viktigt för oss som en samling katt är söt, men är en utställning för organisationen av rummet är oanvänd produkt oöppnad"
 
Det här var bara lite av allt roligt jag har hittat!

God Jul och Gott nytt år!

 
 
Hela jul helgen försvann helt plötsligt och jag hann inte med allt! Jag ligger fortfarande lite efter med allt jag behöver göra! Det var stressigt på jobbet så man blir helt slut och inte blir det bättre att inleda det nya året med att åka till finland och sitta där med ångest hela dagarna och få panik ångest attacker på nätterna (jag sov knappt nått därborta) allt på grund av mitt psyko ex.

Men jag känner mig iallafall okej nu, lagomt stabil för att fungera i ett normalt samhälle. Det här året ska bli fullt av massor med söta saker och gulliga kläder! Så nog med det jobbiga, nu blir det bara positivt!!
 
(BTW krachade min dator helt i mellandagarna så jag vet inte hur ofta jag kommer att uppdatera tills jag skaffat mig en ny!)