Secret pleasure

 
Mitt secret pleasure är Victoria's Secret. Jag är nästan helt galen i deras underkläder som är helt underbara (ja, jag betalar gärna lite extra för att äga ett par trosor som sitter perfekt!). Den här gången lyckades jag även få en PINK filt och ett par tofflor gratis på köpet! Förutom det så inhandlade jag några pyjamas och denna underbara badrock som är på bilden, som jag antagligen kommer skutta runt i varje dag här hemma. Men så fort allt har kommit så kommer jag att visa er allt!

Men innan det så har jag fått hem några prylar jag har köpt på ebay som jag har glömt berätta om, det kommer bilder m.m. senare! Dessutom ska jag försöka hinna färdigt Italien bilderna ~ So stay tuned!


*Bilden kommer ifrån Victoria's Secrets hemsida*

Musee du chocolat

 
 
 
Jag är helt förälskad i den! Jag kunde inte hålla mig tills nästa träff (ja, tråkigt nog så har jag nästan bara lolita då det är meet). Men det känns bra att äga något som är lite mer "ned tonat", så att människor inte behöver stirra lika mycket som de annars brukar.

Äntligen!

 
 
 
 
 
 
Nu har mitt paket äntligen kommit! Ska jag vara helt ärlig så hade jag glömt bort några av sakerna jag har köpt så det blev nästan som att få en present.

Det som fanns i paketet var en cardigan, Musee du chocolat OP, Musee du chocolate headbow, Melty chocolat wristcuffs, ett par örhängen, en hårklämma, tre par OTK (allt detta från Angelic Pretty), ett par OTK (från Btssb), en väska (från SWIMMER), en skjorta (från ank rouge), ett bokomslag, 6 st vykort/bilder (av Imai Kira) och en peruk.

Tillbaka från Italien

 
Här kommer en liten teaser bild från resan. Jag håller på att redigera alla bilderna jag tog, men de kommer nog dyka upp inom någon dag så håll utkik! På resan var vi bland annat och besökte Ferarri's, Ducati's och Lamborgini's muséer! Så det kommer att komma en del bil bilder.

*Den här bilden är tagen på Ferarri's muséum i Maranello, den lilla killen på bilden sprang runt på muséet och var helt fascinerad över alla snygga bilar, han hade även en snygg tröja med ferrari på*